Jedálny lístok leto 2024:
Peruánska kuchyňa je nesmierne rozmanitá a ponúka nám až neuveriteľné množstvo receptov. Naše jedálne lístky meníme každú sezónu, ponechávame na nich pár stálic, o ktorých by sa dalo povedať, že sú národnými jedlami Peru. Pri výbere ostatných jedál je hlavným kritériom dostupnosť čerstvých surovín a sezónnosť. Napriek exotickým receptúram z opačného konca planéty sa snažíme maximálne čerpať z lokálnych zdrojov surovín, časť roka sa dokonca sami zásobujeme bylinkami a zeleninou z vlastnej záhrady. Mäso nakupujeme od lokálnych chovateľov a aj ryby používame predovšetkým riečne, zo slovenských chovov. Pri príprave sa držíme tradičných spôsobov varenia, náš šéfkuchár pochádza z vidieka a najradšej pripravuje jedlo tradičným spôsobom tak, ako to robili doma.
Gramáž mäsa je uvádzaná pred tepelnou úpravou.
Ceny sú uvedené v eurách.